Shelter City vriendschaps-netwerk

Shelter City Den Haag ontvangt per jaar drie tot vier mensenrechtenverdedigers uit allerlei landen. Dit zijn mensen die in hun land belangrijk werk doen op lokaal niveau en die voor drie maanden in Den Haag verblijven omdat ze in hun land bedreigd worden, of heel lang onder druk werken.

In Den Haag gaan ze door met hun werk, volgen ze cursussen en verbreden ze hun professionele netwerk. Maar buiten werk is het ook voor hen belangrijk om zich te ontspannen en een leuk sociaal leven te hebben. Lees meer over Shelter City. Bekijk korte filmportretten van Shelter City kandidaten.

Justice and Peace is daarom op zoek naar vrijwilligers om deel uit te maken van het Shelter City vriendschapsnetwerk en die af en toe de Shelter City gasten in Den Haag kunnen ontmoeten of iets met hen willen ondernemen. Interesse om meer over mensenrechtenverdedigers, hun werk en hun land te weten? Neem dan contact op met Alexia Falisse.

Ik wil graag bijdragen

Heb jij een goed idee? of een goed initiatief waarvan je ons op de hoogte wilt stellen? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.