Onze winter stamppotten

Naythan heeft het koud! Hoopvol vraagt hij: “Wordt het nu over een paar weken weer warmer?” Ik moet ontkennend antwoorden. “In de winter sluiten we ons nog meer op in ons huis en wordt het nog saaier op straat.” Ik leg uit dat de temperatuur beneden nul zal komen. ‘Maar hoe zit dat dan met de landbouw?” Wanneer ik het vergelijk met het regen- en droge seizoen is hij niet tevreden. Dus, het is mooi weer, tijd voor een fietstochtje door het Jekerdal.

img_3456          img_3454

Ik ben wel ergens aan begonnen. Want nu wil hij natuurlijk weten hoe boerenkool stamppot, erwtensoep en zuurkool stamp smaakt…..

Eline

img_3459          img_3461

Ik wil graag bijdragen

Heb jij een goed idee? of een goed initiatief waarvan je ons op de hoogte wilt stellen? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie over dit onderwerp