7 december in Haarlem première documentaire Voice from the Ground over mensenrechtenactivist Zar Ali Khan

Op 7 december is in de Pletterij in Haarlem de première van de Docu Lab documentaire Voice from the Ground. Docu Lab heeft de Haarlemse mensenrechtenactivist Zar Ali Khan gevolgd vanaf zijn aankomst in Nederland. De documentaire laat behalve de drijfveren van Zar Ali, ook de persoonlijke kant van deze Pakistaanse mensenrechtenverdediger zien. Een portret van een man die strijdt voor rechtvaardigheid, die opkomt voor zijn volk, ondanks alle tegenslagen, en dat ondanks de grote afstand tussen hem en zijn gezin. Hij voert vanuit Haarlem nog steeds zijn strijd via sociale media.

Na de vertoning van de film volgt er een nagesprek met Zar Ali Khan en de makers van de documentaire. Ook begeleiders van Zar in Haarlem komen aan het woord.

De avond begint om 20.30 uur. De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX  Haarlem. De toegang is gratis, vrijwillige bijdrage is welkom. Reserveren via www.pletterij.nl

Ik wil graag bijdragen

Heb jij een goed idee? of een goed initiatief waarvan je ons op de hoogte wilt stellen? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie over dit onderwerp